Medewerker Verkoop ondersteuning

Werk met vakmensen binnen een groeiend en boeiend bedrijf!

Bij Olaf Nijenkamp werk je mee aan mooie projecten van hoveniers. Dat doe jij samen een team van 3 inkopers/verkopers. Op onze afdeling verkoop is geen dag hetzelfde. Als groothandel zijn we gewend om direct te schakelen tussen vraag en aanbod op de markt. Onze inkopers en verkopers kennen de markt op hun duimpje en weten waar de beste kwekers – in Nederland en het buitenland – zijn om onze kwaliteit van de beplanting voor hoveniers te kunnen waarborgen. Jij gaat direct samenwerken met onze inkopers/verkopers.

JOUW WERKZAAMHEDEN

Het betreft een – fulltime – functie binnen de organisatie Olaf Nijenkamp Tuinplanten. Je werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het verwerken van inkomende orders, het registreren van emballage, het verwerken van actuele voorraad van kwekers en het updaten van plantdata binnen ons ERP systeem. Jij wordt een belangrijke schakel op ons kantoor, omdat je aan de basis staat van onze orderverwerking.

JOUW CV

We staan bekend om de kwaliteit van de beplanting en de vakkennis van onze mensen. Daarom geven we de voorkeur aan een medewerker met een afgeronde MBO opleiding die de taal van de hovenier en de kweker spreekt en enige kennis heeft van bomen en planten. Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren vinden we het belangrijk dat je ervaring hebt met ERP software, de Nederlandse taal uitstekend beheerst en vaardig bent met MS Excel. Je contactuele vaardigheden zet je met gemak in bij het telefonisch contact met kwekers en hoveniers.

Werken binnen onze groenbranche betekent dat hele drukke periodes worden afgewisseld met rustige tijden. We vinden het daarom belangrijk dat je stressbestendig en flexibel bent; je kunt snel schakelen en prioriteiten stellen.

OLAF NIJENKAMP BIEDT JOU EEN FIJNE WERKPLEK

Heb jij net als ons ambitie? Dan ben je vast op je plek binnen onze gezonde en groeiende organisatie. Wij bieden jou een zelfstandige fulltime baan (38 uur) binnen een team van ervaren en vakkundige medewerkers. De lijnen zijn kort en we hebben altijd de instelling dat we als team samenwerken aan mooie groene projecten.

Je krijgt een fijne werkplek, werkt van maandag tot en met vrijdag en je krijgt een goed salaris volgens de CAO.

Voor meer informatie bel je naar Irma Nijenkamp, telefoon 0651 961 499.

Of stuur je cv en motivatie naar [email protected], dan nemen wij contact met je op.