Hovenier

Stap binnen bij een leverancier voor al je bomen en planten. Een warm welkom waar jij je als hovenier thuis gaat voelen.

Elke dag doen wij ons uiterste best om de hoge kwaliteit en dienstverlening nog mooier en beter te maken. Zo houd jij meer tijd over voor je planning, je zoektocht naar de complete plantlijst en nog beter, de zekerheid van de beste kwaliteit. De formule? Die kost jou niets! Registreer je gratis en maak direct gebruik van alle voordelen van een online bomen en planten assortiment. Alleen groenprofessionals krijgen van ons de toegang tot een account.

 

Grootgroen en overheid

Vakkennis van bomen en planten; Een serieuze vereiste voor jou als inkoper, calculator of uitvoerder binnen (grote) groene projecten.

Dan is de gesprekspartner en leverancier van bomen en planten een schakel waar je op moet kunnen vertrouwen. Maar je wilt vast ook zekerheid over de kwaliteit van de leverancier en… hoe zit het met transport van de bomen en planten? Regel je dat zelf of laat je dat over aan specialisten?

Als het gaat om grootgroen hebben onze medewerkers zich inmiddels bewezen. We werken landelijk en met vakkundige mensen die net als jou een passie delen voor groen en het allermooiste resultaat in de aanlegfase; met uiteindelijk een groenproject om trots op te zijn. Daarom regelen we de inkoop, het verpakken en bezorgen van de bomen en planten allemaal zelf. Zodat we zeker weten dat alles goed geregeld wordt.

Architect

De aanwezige vakkennis binnen de organisatie is meestal de reden voor de architect om eens te sparren met onze medewerkers.

Binnen het team van Olaf Nijenkamp Tuinplanten is kennis van nagenoeg alle bomen en tuinplanten aanwezig. Jouw specifieke vraag blijft voor ons leidend. Jij bent uiteindelijk de specialist voor de inrichting van openbare ruimtes, tuinen, parken en plantsoenen.

Wil je liever eens sparren met Olaf Nijenkamp over de levering, de kwaliteit of de trends? We zijn op de meeste vakbeurzen aanwezig met vakkundige medewerkers, maar we komen net zo graag naar jouw werkplek om een boompje op te zetten…