Wij werken mee aan de mooiste groene projecten

Van bloembak tot tuinaanleg en van plantsoen tot groene aanbesteding. We zijn geworden wat we zijn dankzij een continue stroom van kleine én grote opdrachten: elk nieuw groenproject zien wij als een mooie opdracht.

Wij houden van ons werk

Onze chauffeurs leveren bomen en planten op locatie en maken regelmatig foto’s van geleverde bomen en planten bij hoveniers, grootgroenbedrijven en gemeentes. Ook ontvangen we regelmatig updates van klanten na een levering of na aanplant.

Ede. Hartje groene Veluwe.

Ede. Een plek waar men graag en met trots werkt, winkelt, woont of uitgaat. De sfeer van de Veluwe vertalen met mooi groen in de binnenstad. Het planten kan beginnen!

Een kanjer van een boom

We regelen speciaal transport om deze kanjers naar de juiste plek te vervoeren. Twee Platanen van 15 meter en 5000 kg (Platanus x hispanica) en een stamomtrek van 110 cm. Deze snelgroeiende Platanen zijn geplaatst in een particuliere tuin in Zwolle; Voor een prachtig groen decor.

Groen, groener, groenst!

We knallen het voorjaar in. De mooiste tijd van het jaar. Bloesem en frisgroene toppen aan de bomen. Kijk dit transport! Prachtige bomen volop in bloei, op weg naar een blije klant!

De beuk erin !

Bezorging op de plantlocatie met ingehuurd transport. We rijden dagelijks met eigen trailers door heel nederland, maar als het een maatje meer moet zijn vragen we onze collega transporteurs een handje te helpen. Omdat het gewoon goed moet zijn.  (Deze keer een grote jongen; Beuk maat 60-70 met kluit van 180cm doorsnede)

Lossen in de Weerribben Olaf Nijenkamp Tuinplanten
Lossen in de Weerribben Olaf Nijenkamp Tuinplanten

Speciaal transport regelen? Doen we!

Een vroege voorjaarsmorgen in de Weerribben; Lossen op een ponton. De plantplaats is niet bereikbaar met de vrachtwagen, dus gaan we over water. (Tilia europaea ‘Pallida’ 40-45 draadkluit).

Voorjaarsdrukte in Raalte

Door de bomen het bos nog zien? Ja hoor! Bij Olaf Nijenkamp Tuinplanten wel! Ook tijdens de enorme drukte in het voorjaar hebben onze medewerkers de logistiek goed op de rit. We hebben onze organsiatie ingericht met een logistiek software systeem. Zo weet jij zeker dat je plantlijst compleet is en.. met de beste kwaliteit!

Project Drachten.

Een Ailanthus altissima 700-750 cm. Prachtige meerstammige solitair voor een rotonde in Drachten. Gelost op de plek waar de boom de grond in gaat. Mooie samenwerking tussen onze chauffeur en de hoveniers. Let op de foto met eend. Deze blijft onverstoorbaar zitten in het gras tijdens het lossen en planten.

Project hovenier Friesland

Project hovenier.

Vaak komen onze chauffeurs op de mooiste plekken in Nederland. Ditmaal midden tussen de weilanden, in het hoge noorden van Noardeast-Fryslân. In opdracht van onze klant hebben we bomen en planten geleverd voor onderhoud en renovatie van de tuin.

Project hovenier Friesland

Project grootgroen.

Nationaal Park de Hoge Veluwe; De groene schatkamer van Nederland! We hebben in opdracht van onze klant deze – grote maten – prachtige bomen geleverd op locatie voor dit nationale park. Voor dit transport is speciaal vervoer geregeld. Afgeleverd op locatie.

Onze chauffeurs 

Onze chauffeurs zorgen ervoor dat elke boom of plant wordt geleverd op de locatie waar jij dat wilt. Van maandag tot en vrijdag zie je ze rijden door heel Nederland. 

Project hovenier

Op een vroege januari ochtend lossen we in opdracht van een vaste klant deze prachtige solitaire bomen in Deventer. Met behulp van een kraan worden de bomen zorgvuldig op de juiste plek in de tuin achter het huis gezet.