De voordelen van een eigen account; 

  • Direct een groothandelsprijs waar je mee kunt rekenen
  • Deze week bestellen is volgende week planten
  • Maak een offerte voor je eigen klant en sla op in je Klantportaal
  • Exporteer al je offerte gegevens naar Excel of PDF
  • Bestel snel de planten die je nodig hebt voor aanleg
  • Beheer al je klantgegevens bij Olaf Nijenkamp
  • Bewaar al je orders en offertes

Klantportaal

Wil je bedrijfsgegevens aanpassen?

Binnen het klantportaal wijzig je je naam; factuuradres en afleveradres. 

Alle aanpassingen die je hier doet zie je automatisch terug op je offertes afleverbonnen en facturen. 

Logo toevoegen

Wil je je klantportaal helemaal eigen maken? Voeg je eigen bedrijfslogo toe aan het beeldscherm. Het logo zie je daarna terug in je klantportaal en op alle pagina’s van de webshop.

 

Mijn emballage

Wij houden je emballage automatisch bij in je Klantportaal. Met een handig overzicht zie je direct hoeveel en welke overtallige emballage je terug kunt brengen naar Olaf Nijenkamp.

 

 

Mijn Prijsweergave

Stel je eigen prijsweergave in op je beeldscherm. Kies voor jouw eigen inkoopprijs-, de consumentenprijs- of eigen prijsmarge weergave. Dit is handig als je bij je klant aan tafel zit voor het beplantingsplan. Jouw klant kan meekijken binnen jouw klantportaal (met jouw bedrijfslogo) en met consumentenprijzen.

Offerte maken en bewaren

Kies uit duizenden bomen en planten. Stel je eigen plantenlijst samen. Bewaar de offerte in je klantportaal met eigen referentie of klantnaam. De offerte kun je uitwerken naar een PDF of verwerken in een Excel sheet. 

 

Plantlabel maken

Voeg een eigen referentie, plantvak of klantnaam toe aan de planten die je bestelt. Wij zorgen dat de bomen en planten die je geleverd krijgt een plantlabel met je referentie krijgen. Zo kun jij snel de planten verdelen en planten.

 

PDF met plantinformatie en afbeeldingen

Een unieke tool is de PDF generator. Maak een offerte en selecteer welke gegevens je wilt laten zien op je PDF presentatie; Met je eigen logo, plantgegevens, prijzen en afbeeldingen. Om te printen en mailen.

Excel uploaden voor eigen calculatie

Heb je al je planten en bomen verzameld in je offerte? Wil je deze verder uitwerken, maar dan liever in Excel? Exporteer de gegevens uit de offerte naar Excel, inclusief alle marges, plantnamen en omschrijvingen.

Bestellen van bomen en planten

Is je offerte compleet en je klant akkoord? Met één klik heb je alle gegevens van je offerte aan ons verkoopkantoor doorgezet als order. Wij gaan nu voor je aan het werk en zorgen dat alle bomen en planten op tijd worden geleverd.

Aantal planten per plantvak

Wil je snel uitrekenen hoeveel planten je nodig hebt in het plantvak?

Geef het aantal m2 in van net plantvak en kies de plantsoort. De planten calculator berekent automatisch het aantal planten voor het plantvak.

Locatie bepalen

Heb je een plantlijst die op verschillende adressen geplant moeten worden? Kies dan voor ‘Locatiebepaling’. Deze mogelijkheid is ideaal voor bijvoorbeeld een inboetlijst.

 Kies de plant en bepaal met de gps op je mobiel de locatie of voer zelf een adres in. Op je plantlabel vind je daarna het adres van de locatie.

Inloggen alleen voor groenbedrijven

We verstrekken je graag een gebruikersnaam en wachtwoord om eens rond te kijken in Olaf Nijenkamp Online. Maar.. dat doen we alleen voor hoveniers, inkopers van groen en architecten. We controleren alle aanvragen.

Voorwaarden gebruik van inkoopprijzen

Je mag gratis gebruik maken van de tools die Olaf Nijenkamp Online je biedt. Je hebt dus gratis inzicht in alle inkoopprijzen en kunt gebruik maken van Excel en PDF. Je account blijft actief als je ook bomen en planten bestelt bij Olaf Nijenkamp Tuinplanten. Indien je geen gebruik maakt van onze bestelservice vervalt je account automatisch na een halfjaar.