We bezorgen al je planten

waar jij aan het werk bent. 

Levertijd

Bestel je deze week vóór donderdag 12:00 uur? Dan kunnen we je bestelling volgende week klaarzetten in Raalte of bezorgen op de locatie waar jij aan het werk bent. Het vervoeren en afleveren van alle bestellingen doen we in eigen beheer. Dat betekent dat jij verzekerd bent van een vakkundige bezorging van de bomen en planten.

We maken afspraken over de dag en het tijdstip dat we komen bezorgen en onze chauffeurs bellen als ze bij je in de buurt zijn. Zodat alles duidelijk is!

Gratis bezorging

bij je bestelling vanaf € 350,-

Wij vinden een nette aflevering belangrijk. Tenslotte moeten de bomen en planten het visitekaartje worden voor jou als hovenier.

Wij bezorgen je order bomen, planten, meststoffen en overige artikelen gratis en door heel Nederland* bij een minimaal orderbedrag vanaf € 350,00 (exclusief btw en emballage).

Olaf Nijenkamp Tuinplanten levert bomen en planten door heel Nederland.

Voor de eilanden gelden andere tarieven*. Wij bezorgen van maandag tot en met vrijdag.

Is je afleveradres over de grens? Neem dan contact met ons op!

Emballage

Pallets en kisten die je ontvangt bij je bestelling kun je op een later moment weer bij ons inleveren. We maken afspraken over het moment van ophalen. De emballage die je ontvangt en retourneert houden we zorgvuldig bij in je emballage saldo op ‘Mijn Klantportaal‘. Je kunt bij Olaf Nijenkamp tuinplanten niet meer emballage retourneren dan je saldo emballage aan geeft.

Jouw bomen en planten worden gelabeld met referentie

Jouw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en geladen. Dat betekent dat we letten op onkruid, vochtigheid en takbreuk risico. De bomen en planten krijgen een etiket met de referentie die jij vooraf aan ons doorgeeft. Zo weet je zeker dat alles snel in de juiste plantvakken gezet kan worden.