TIP: Levertijd voorjaar 2023: 

Bestel deze week voor donderdag 12:00 uur. Dan kun je volgende week planten!

 

Snel bestellen, maar wel goed geregeld ?

Stap binnen bij een leverancier voor al je bomen en planten. Een warm welkom waar jij je als hovenier thuis gaat voelen.

Olaf Nijenkamp Online geeft je direct een compleet overzicht van alle bomen en planten. Ben je nog niet ingelogd in ‘Mijn Klantportaal‘? Dan zie je alleen de consumenten adviesprijs.

Wil jij de inkoopprijzen van Olaf Nijenkamp inzien en bestellen? Maak een account aan in het Klantportaal. Met een beveiligde login heb je direct toegang tot inkoopprijzen en de gratis tools die je beplantingsplan helemaal compleet maken.

Beplanting voor je groene project compleet geleverd.

Planten verzamelen, verdelen, verpakken en bezorgen. dat is wat we dagelijks doen. Een plantlijst leveren we compleet aan hoveniers die particuliere tuinen aanleggen en onderhouden, maar ook grootgroen voorzieners en gemeentes zien ons als een partner voor kleine en grote groenprojecten.

We bezorgen met eigen vrachtwagens en eigen chauffeurs.

We leveren je bestelling snel en goed op de plek waar jij aan het werk bent. Dat doen we netjes verpakt en gecodeerd, zodat je snel kunt planten. Daar staan we om bekend en daarvoor zetten we graag een stapje extra.

Bomen en planten afhalen in Raalte

Planten en bomen kunnen bij onze groothandel in Raalte afgehaald worden. Bij het bestellen geef je aan dat je de bomen en planten zelf ophaalt in Raalte. Kijk hier voor onze openingstijden.

Voor bestekken en particuliere tuinen

Natuurlijk kijken we graag met je mee als het gaat om grote aantallen of een bestek. Dan maken we een offerte op maat die we binnen 48 uur (gespecificeerd op aantal en maatomschrijving) naar je mailen.

We selecteren de beste kwekers voor jouw groenproject. We verzamelen je bomen en planten in Raalte en zorgen voor een strenge kwaliteitscontrole. Dat betekent dat we veel aandacht besteden aan optimale vochtigheid, eventuele takbreuk en onkruidvrije potten en kluiten. Als alles is gecheckt verpakken we zorgvuldig je bomen en planten voor de bezorging. Of je haalt je bomen en planten zelf op in onze logistieke hal.