Assortiment voor je tuinaanleg zelf uitzoeken

In Raalte beschikken we over een groot terrein waar we het assortiment bomen en planten overzichtelijk hebben ingericht. Dat betekent voor jou als hovenier dat je snel en doelgericht kunt uitzoeken en inladen.

Wij zorgen jaarrond voor een Top 500 assortiment voor elke aanlegklus. Wij kopen gericht in op een veelzijdig aanbod bomen, heesters, vaste planten, klimplanten, rozen, coniferen, Rhododendrons en waterplanten ; Er is altijd voldoende keuze! De planten staan per cultivar en in diverse potmaten en hoogtes bij elkaar. De planten of kisten zijn voorzien van een duidelijk etiket met plantnaam en consumentenadviesprijs. Dat doen we bewust zodat jij je eigen klant kunt meenemen naar de Almelosestraat in Raalte om de boom of planten te laten zien voor de particuliere tuin.

Onze medewerkers in Raalte weten wat jij van de kwaliteit van de bomen en planten voor je tuinaanleg verwacht. We staan je graag te woord en geven je advies. Ook tijdens het inladen zijn er genoeg helpende handen aanwezig, zodat jij snel op weg kunt naar je aanlegproject.

Kies je ervoor om de bomen en planten bij onze groothandel online te bestellen? Maak dan een account aan in ons Klantenportaal of log direct in met je gebruikersnaam. Dan zetten wij de bomen en planten bij onze groothandel in Raalte voor je klaar. Of we brengen het met onze eigen vrachtwagens naar de plek waar jij aan het werk wilt.

 

– Openingstijden Afhalen of uitzoeken in Raalte

– Adresgegevens Olaf Nijenkamp Afhalen